Linda Gibbonsová z Kanady protestuje proti potratům a je vězněna

16.03.2012 11:42

Paní Linda Gibbonsová se již mnoho let modlí před kanadskými potratovými klinikami za lékaře, matky a děti. Za posledních 17 let strávila 9 let ve vězení. V dubnu ji čeká stání u kanadského Nejvyššího soudu. Zašlete, prosím, kanadské vládě následující prosbu o osvobození Lindy Gibbons, k níž můžete přidat vlastní text (lze i česky). Doma pak přidejte modlitbu za to, aby soudci rozhodovali spravedlivě. Modlitba nezná hranice.

Adresa:

The Honourable Robert Douglas Nicholson Minister of Justice
Mr. Brad Trost MP
House of Commons, Ottawa, ON K1A 0A6, Canada

Please, free Linda Gibbons and reinstate fully the right of pro-lifers to peacefully demonstrate and express their opinions.

Pošlete email s tímoto textem na: mcu@justice.gc.ca a do předmětu uveďte Freedom for Linda Gibbons.

###############

Video ze zatýkání. Linda protestuje 4. srpna 2011 u dobře střeženého  potratového centra Morgentaler  na 727 Hillsdale Avenue v Torontu. Policisté, kteří jako první reagovali na stížnosti zaměstnanců potratového střediska na přítomnost Lindy, zřejmě nejsou dobře informováni a čekají na pokyny svých nadřízených a šerifa.  Nechovali se tentokrát nepřátelsky, jak se často se stalo během jejich dřívějších zatčení. Šerif, který znal Lindu z předchozích zatýkání, jí zdlouhavě přečetl soudní příkaz a poté nařídil policistům zatknout Lindu a vzít ji do vazby. Toto zatčení bylo tentokrát mírné. Možná přítomnost CBC televizní kamery a reportéra měla vliv. Video je ZDE. Všimněte si, kolik je třeba policistů (včetně "kanadské jízdní" na kolech) na jednu slabou ženu (ale s Boží ochranou) a jak jsou ji nasazována pouta jako těžkému zločinci.

Linda Gibbons znovu zatčena při chůzi na veřejném chodníku kolem potratového centra Morgentaler  v Torontu 16. prosince 2011. Všimněte si v závěru vývěsního štítu nad obchodem s nápisem MOMS to be...and More - Maminkám budoucím ...a ostatním, s potřebami pro nemluvňata i batolata. Obchod je blízko potratového centra!!! Video ZDE.

Pokud by jste chtěli vědět něco více o Lindě Gibbonsové, tak si stáhněte tento dokument.